ALKU

Heippa sinä, joka olet löytänyt blogiini!

Ajattelin, että tämä koko homma olisi parasta aloittaa ihan perinteisesti esittelemällä itseni sekä kertomalla hieman taustaa blogini aloittamiselle. Älä huoli, en aio kuitenkaan kertoa 21-vuotisen elämäni jokaista käännekohtaa, vaan tarkoituksenani on paljastaa sinulle hieman, että minkälainen tyyppi tämän blogin kirjoitusten takana seisoo (tanssii tai muuten vain heiluu ehkä todennäköisimmin). Eiköhän vain hypätä esittelyyn!


Opiskelen tanssinopettajaksi päälajinani klassinen baletti, ja tavoitteenani olisi valmistua keväällä 2019.

Olen lyhyen elämäni aikana kerennyt asumaan Hollolassa, Lahdessa, Helsingissä, Oulussa ja Budapestissa. Tällä hetkellä majailen Helsingissä.

Kuvailisin itseäni kunnianhimoiseksi, herkäksi ja huumorintajuiseksi kaveriksi. Jälkimmäisestä esimerkkinä toistuvat pienet jekut, joista mun kaverit pääsevät aina silloin tällöin nauttimaan. Pahasti vaikuttaa vaan siltä, että ne jekut naurattaa enemmän mua kuin niiden kohteita, hahah.

Tanssin lisäksi nautin kaikenlaisesta liikunnasta ja uusien asioiden kokeilusta. Tykkään viedä itseäni mukavuusalueeni ulkopuolelle, sillä siitä tulee lähes poikkeuksetta aina mahtava fiilis. Haaveena olisi päästä esimerkiksi laskuvarjohyppäämään, kiipeilemään vuoristoille, käydä laulutunnilla (huomionarvoinen lisäys: en osaa laulaa yhtään, mutta siitä huolimatta hoilaaminen on
äärimmäisen ihanaa! Voisinkohan mä oppia vielä laulamaan? Käy meinaan vähän sääliksi oppilaitani, jotka saavat kuunnella sävelkorvattoman opettajansa laulua...) sekä osallistua ruuanlaittokurssille. Tässä vasta murto-osa kaikista haaveistani...

Olen suuri romantikko! Kaikki on saanut alkunsa Disneyn prinsessaleffojen kulutuksesta lapsena (ja edelleenkin).

Olen utelias oppimaan elämästä enemmän. Minua kiehtoo ajatus siitä, että voin itse vaikuttaa elämäni laatuun oppimalla lisää ja kehittämällä itseäni jatkuvasti. Elämä on mielenkiintoinen matka, jolta haluan ottaa kaiken irti. Loin tämän blogin inspiraatioksi ensisijaisesti itselleni, mutta olisi mahtavaa, jos postauksistani sinäkin saisit boostia päivääsi. Tavoitteenani olisi tehdä tästä rento, kannustava ja inspiroiva paikka, jonka avulla pääsen toteuttamaan itseäni ja ehkäpä myös hieman kehittämään itseäni tällä suurella maapallolla.



Haluan vielä lopuksi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi blogiini uudestaan näillä sanoilla:
"Luo itsellesi visio, joka saa sinut pomppaamaan ylös sängystä aamuisin".




Kommentit