PIENTÄ PIRISTYSTÄ

Hyvää huomenta!
Meikäläinen on vietellyt rentoa, mutta tapahtumarikasta viikonloppua siskoni kanssa. Voisin sanoa, että yhteinen viikonloppumme on ollut täydellinen irtiotto, vaikkei arkemme nyt kesälomalla niin kovin hektistä olekaan. Kahteen päivään on mahtunut saunomista (olen käynyt suomalaisessa saunassa viimeksi vuosi sitten kesällä!), leffojen katselua, uimista, kahvittelua, kortin pelaamista rannalla, aamulenkkejä järvimaisemissa, korkkareissa kipsuttelua sataman terassilla sekä suklaakeksien leipomista. Lisäksi koko viikonlopun ajan meitä on hellinyt kerrassaan upeat säät!

Ei siis vaadi paljoakaan, että voi rentoutua ja jättää muut ajatukset sikseen arjen keskellä. Arkeen (tai lomallekin) voi tuoda pientä piristystä esimerkiksi näillä mun vinkeillä:
Hemmotteluhetki saunassa, ja kasvojen puhdistus perusteellisesti kuorinnalla ja naamiolla. Rentouttava musiikki taustalla, raikas saunajuoma kauniissa lasissa ja vilvoittelu esimerkiksi parvekkeella tai kuistilla takaavat rentoutuneen olon niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Elokuvailta ystävien kanssa kotisohvalla tai elokuvateatterissa. Usein arkisin töiden tai koulun jälkeen monilla tuntuu olevan kiire kotiin valmistautumaan seuraavaan aamuun. Jos järkkäätte ystävien kesken leffaillan vaikka keskiviikkoiltaan, saatte pienen hengähdyshetken keskelle viikkoa, ja seuraavana päivänä on kummasti boostia painaa taas eteenpäin irtioton jälkeen.

Kokeile uutta harrastusta! Jos kaipaat aktiviteettia arki-iltaasi, vaihda jumppakamat päälle ja lähde liikkumaan ohjatulle tunnille, jossa hyvä energia tarttuu varmasti ohjaajasta ja muista liikkujista sinuunkin. Ryhmäliikuntatunti tai kertamaksu vaikka tanssitunnille mahdollistaa extemporepäätöksen lähteä samana päivänä harrastamaan ilman sitoutumista pidemmäksi aikaa.


Piristä päivääsi erilaisella lookilla. Kokeile kirkasta huulipunaa, tee hiuksillesi kiva kampaus tai pukeudu asuun, mistä saat hyvää energiaa ja mitä et tavallisesti arjessasi pukisi.















Näinkin pienillä ja helposti toteutettavilla vinkeillä saat piristystä aina samalta tuntuvaan arkeen. Ihanaa sunnuntaita sulle, take it easy!


Kommentit